Gjeja e parë që na jen në mëndje kur dëgjojmë për ndarjen e një çifti është tradhtia por në fakt ka gjëra më të këqija që e bëjnë një çift të shkojë drejt ndarjes. Një martesë mund të kalojë në faza shumë të rënda përpara se të shkojë në përfundim.

Ja cilat janë disa nga sjelljet më problematike:

1. Kur një nga partnerët përdor fuqinë që ka në marrëhdënie për të manipuluar tjetrin

Ju pëlqen!

2.Dhuna fizike, mendore dhe emocionale

3.Mungesa e komunikimit për ndjenjat tuaja cilado qofshin.

4. Të rrish me dikë që nuk të jep lumturi

5.Të marrësh dhe mos të japësh kurrë

6.Të gënjesh dhe të mbash të fshehta nga partneri

7.Të mos përkujdesesh dhe të mos shfaqësh dashuri

8.Të kesh inate të fshehura

9.Të rrish në një marrëdhënie sepse përfiton prej saj

10. Xhelozia në çift

11. Të hiqesh si dikush që s’ je në fillimet e tua

Ndoshta ju pëlqen!/MekuliPress/ Ndaje artikullin me familjen dhe miqtë tuaj. MekuliPress mbetet e pandikuar nga partitë politike! FOTO: No copyright infringement is intended.