Ftohen të interesuarit në promovimin solemn të veprës madhore, dhe shumë aktuale në skenën ndërkombëtare – veçanërisht ne ate europiane, me titull kapital “Rendi Global dhe Shteti-Komb” të autorit ish-Presidentit të Shqipërisë, politikanit, intelektualit global dhe akademikut të shquar shqiptar Prof.Dr.Rexhep Mejdani…! 

Fjalë rasti do të ketë Zv.Kryeministri i Kosovës z.Enver Hoxhaj, Akademik Prof.Dr.Rexhep Qosja, Prof.Dr.Sabri Kiçmari si dhe personalitete tjera te dalluara shqiptare me përshendetje dhe diskutime rasti …! 

Promovimi mbahet sot, te enjten, me 13 qershor, ne ora 13, në Amfiteatrin e Madh të Bibliotekës Kombëtare të Kosovës ! Jeni të mirëseardhur ! — 

/www.mekuliPress.com/  – Shpërndaje dhe Pëlqeje gazetën MekuliPress

*** VINI RE! Gazetaria jonë mbetet e pandikuar nga politikanët e nga milionerët e korruptuar. Askush nuk e kontrollon gazetën dhe kritikën tonë. Ndihmoje MekuliPress - Mbështete median e pavarur kombëtare.
Loading...
[wpedon id=16879]