Vepra më e madhe publike Rruga e Arbrit ka përparuar ndjeshëm duke përfunduar ndërtimi i urës më të vështirë.

Mbi Urën e Vashës dhe tunelit 6 që lidh urën me faqen tjetër të malit.

Rruga e Arbrit ndërtohet me PPP nga kompania Gjoka, e cila ka tejkalar grafikun e punimeve të parashikuara.

/MekuliPress/ Nëse e keni shijuar këtë artikull, ndajeni atë me familjen dhe miqtë tuaj! MekuliPress mbetet e pandikuar nga partitë politike.
Loading...
[wpedon id=16879]