Momenti perfekt! Vetëm kështu mund të ishin “kapur” këto pamje fantastike nga fotografët. Imazhet që të lënë me gojë hapur janë pjesë e një kompeticioni për fotografinë. Një vullkan në shpërthim gjatë një stuhie mori vendin e parë në kompeticionin “Momenti perfekt”.

Ky fenomen i rrallë ndodh kur forca e elementëve e hedhur nga fundi i vullkanit përplaset me ambientin e jashtëm. Fotoja u shkrep në Kili dhe aty tregohet se si dhjetëra rrufe, të ndërthurura njëra me tjetrën bashkohen me llavën që del nga gryka e vullkanit.

Por fituese pati edhe katër fotografi të tjerë po aq të jashtëzakonshme. Imazhet e shkrepura në natyrë, tregojnë se sa e jashtëzakonshme është jeta e gjallesave në planetin tonë.

Ju pëlqen!

Ndoshta ju pëlqen!/MekuliPress/ Nëse keni shijuar këtë artikull, ndajeni atë me familjen dhe miqtë tuaj! MekuliPress mbetet e pandikuar nga partitë politike!