Këto foto të rralla me ngjyra të Adolf Hitlerit kaluan një dekadë të fshehura nën dhe. 

Hitler in colour: The Führer is seen in upper Bavaria in the late 1930s, shot by his personal photographer Hugo Jaeger
Rare glimpse: The Nazi leader is seen in Wilhelmshaven for the launch of the battleship Tirpitz

Fotografi i tij personal, Hugo Jaeger, i cili pati një akses të gjerë në koleksionet dhe dokumentet e Fyhrerit nga viti 1936-45, fshehu imazhet nga frika e persekutimit pas luftës. 

Personal: Hugo Jaeger captured this informal shot of Hitler eating with his personal physician Professor Theodor Morell (left) and the wife of Gauleiter Albert Forster at the leader's estate in Upper Bavaria
Personal photographer: Austrian car maker Ferdinand Porsche presents Hitler with a newly-designed convertible Volkswagen
Tactics: Hitler, seen right in brown, listens to an officer as he points out locations on a map in 1939
Historic: Hitler is seen delivering a speech at the Burgerbraukeller in Munich, Germany, in November 1938

Megjithatë, ai e nxorri përsëri në dritë koleksionin, ku përfshihen foto të jetës private dhe takimeve zyrtare të viteve 1930 në Bavari, në vitin 1955.  Koleksioni, i ripublikuar nga “Life.com”, përfshin këto imazhe të rralla. /MekuliPress/ – Shpërndaje dhe Pëlqeje gazetën e pavarur “MekuliPress”

Ndoshta ju pëlqen!/MekuliPress/ Nëse keni shijuar këtë artikull, ndajeni atë me familjen dhe miqtë tuaj! MekuliPress mbetet e pandikuar nga partitë politike!