Dokumenti që zbulon se sa analfabetë janë deputetët shqiptarë, emër për emër.
Vlerësoni vetë, ¨të nderuar lexues!

©MekuliPress/ Ndaje artikullin me familjen dhe miqtë tuaj. MekuliPress mbetet e pandikuar nga partitë politike. FOTO: No copyright infringement is intended.