“Forma më bastarde dhe më e turpshme e ‘kulturës në masë’ është përsëritja. Përsëritje e brendeve, skemave ideologjike, kamuflim i kontradiktave, ndërsa, ajo që ndryshon është vetëm sipërfaqësore, por me të njejtin kuptim: libra të rinj, programe të reja, filma të rinj, artikuj lajmesh”

Roland Barthes  /MekuliPress.com/ 
Shpërndaje dhe Pëlqeje MekuliPress

Ndoshta ju pëlqen!/MekuliPress/ Nëse keni shijuar këtë artikull, ndajeni atë me familjen dhe miqtë tuaj! MekuliPress mbetet e pandikuar nga partitë politike. Na ndihmoni!