Fotot e realizuara në qytetin e Kaçanikut.

Ndryshe, sot u bënë 20 vjet kur forcat ndërkombëtare ushtarake u stacionuan në vendin tonë, pas luftës barbare të Serbisë.

*** VINI RE! Gazetaria jonë mbetet e pandikuar nga politikanët e nga milionerët e korruptuar. Askush nuk e kontrollon gazetën dhe kritikën tonë. Ndihmoje MekuliPress - Mbështete median e pavarur kombëtare.
Loading...
[wpedon id=16879]