Ky është fjalimi i guximshëm i shkrimtarit të madh Dritero Agolli i mbajtur në vitin 1991, përballë një turme të çmendur të komunistëve që donin ta kryqëzonin shkrimtarin e madh, vetëm pse mendonte ndryshe.

Ky është fjalimi i guximshëm i shkrimtarit të madh Dritero Agolli​

Ky është fjalimi i guximshëm i shkrimtarit të madh Dritero Agolli i mbajtur në vitin 1991, përballë një turme të çmendur të komunistëve që donin ta kryqëzonin shkrimtarin e madh, vetëm pse mendonte ndryshe.

Slået op af FM Images Albania i Fredag den 5. januar 2018

/MekuliPress.com/ 
Shpërndaje dhe Pëlqeje MekuliPress

©MekuliPress/ Ndaje artikullin me familjen dhe miqtë tuaj. MekuliPress mbetet e pandikuar nga partitë politike. FOTO: No copyright infringement is intended.