Menjëherë pas përfundimit të luftës në Kosovë, forcat serbe u larguan nga Kosova.

Në një video të publikuar në Youtube, e cila është gjiruar në Kosovë nga mediat gjermane, shihen ushtarët serbë të cilët kokulur ishin larguar nga Kosova, në vitin 1999.

Dokumentari i mediumit gjerman “Spigel TV” është publikuar menjëherë pasluftës në Kosovë ne Gjermani, ku tash gjendet edhe në Youtube.

Ky medium ka gjiruar hyrjen në Kosovë të KFOR-it gjerman në Kosovë.

/MekuliPress.com/ 
Shpërndaje dhe Pëlqeje MekuliPress

*** VINI RE! Gazetaria jonë mbetet e pandikuar nga politikanët e nga milionerët e korruptuar. Askush nuk e kontrollon gazetën dhe kritikën tonë. Ndihmoje MekuliPress - Mbështete median e pavarur kombëtare.
Loading...
[wpedon id=16879]