Kolegji Universum për disa vite me radhë organizon garën për esen më të mirë në Gjuhë Angleze dhe Gjuhë Gjermane. Përmes të cilës inkurajohen të gjithë maturantët të cilët kanë njohuri dhe dëshirojnë të studiojnë Gjuhë Angleze apo Gjuhë Gjermane të bëhen pjesë e garës, të përfitojnë bursë për studime në njërin nga këto programe në Kolegjin Universum. 
Afati për dorëzim të eseut është 1 Shtator 2019, eseu dorëzohet në email tek Prof. ensar.bajrami@universum-ks.org.
Kolegji Universum është i vetmi institucion i akredituar në Kosovë që e ofron programin e Gjuhës Gjermane për studime. Regjistrohu këtu https://bit.ly/2HuMame. Përveq studimeve në Gjuhe Gjermane studentët nga viti i dytë fillojnë punën praktike në institucionet partnere të Kolegjit Universum.

Poashtu programi i Gjuhës Angleze në Kolegji Universum përveq praktikës dhe punësimit, studentët gjatë gjithë vitit marrin pjesë në aktivitete të ndryshme extra kurrikulare në mënyrë që të fitojnë përvojë profesionale përtej teorisë. 

Kolegji Universum është institucion lider i ndërkombëtarizimit. Eksploro Evropën gjatë studimeve, studio një semester me BURSË të plotë në njërin nga 22 shtete të BE-së. Shiko fotot e 108 studentëve tanë përfitues të bursave ndërkombëtare https://bit.ly/2HWfylt  

Ju pëlqen!

Për më shumë informata rreth Kolegjit Universum dhe mundësive për studime, kontaktoni në: info@universum-ks.org apo telefononi në +383 44 144 062. Apo regjistrohuni online https://bit.ly/2HuMame

Mekuli Press është në prag të mbylljes. Kemi nevojë për mbështetjen tënde, i dashur lexues. Na ndihmo sot edhe me vetëm 1 Euro! - FOTO: No copyright infringement is intended.