Qoftë prej kalimit natyral të viteve, qofte prej impenjimit të tyre personal, aktorët dhe muzikantët e njohur te televizionit pësojnë ndryshime radikale në pamjen e tyre.

Një nga rastet është ai i kengetarit 50 Cent që për rolin e tij të mikut të ngushtë që i vdiq nga kanderi humbi gati gjysmën e peshës se trupit, ndërsa të tjerë prej neglizhencës kanë shtuar kilogramë të tepërt. Disa nga më të spikaturat listohen në galerinë e meposhtme:

Ndoshta ju pëlqen!/MekuliPress/ Nëse keni shijuar këtë artikull, ndajeni atë me familjen dhe miqtë tuaj! MekuliPress mbetet e pandikuar nga partitë politike. Na ndihmoni!