Platforma kryesore e internetit Cloudflare përjetoi një ndërprerje të martën, duke shkaktuar probleme për faqet web dhe blog.

Cloudflare është një platformë interneti-hosting që shumë shërbime të internetit mbështeten në të, mbeten funksionale dhe të mbrojtura në rast sulmi. Një ndërprerje nga Cloudflare ndikon në shërbimet e internetit në nivel global.

Kompania tha se ndërprerja u shkaktua nga vendosja gabim e një software.

Edhe faqet informative web në vendin tonë gjithashtu ndaluan së funksionuari për disa minuta.

Problemi pati ndikim kryesisht në SHBA dhe Europë.

VINI RE! Gazetaria jonë mbetet e pandikuar nga politikanët e nga milionerët e korruptuar. Askush nuk e kontrollon gazetën dhe kritikën tonë. Ndihmoje MekuliPress - Mbështete median e pavarur kombëtare.
Loading...
[wpedon id=16879]