Facebook tha të martën se ekranet e saj inteligjente do të përfshiheshin në rrjetin social Workplace për bizneset, i cili është rritur në më shumë se tre milion përdorues.

Përdoruesit e paguar në vendin e punës u rritën me më shumë se 50% në 8 muajt e fundit, kompania tha ndërsa filloi konferencën e dytë vjetore të Flow në një hotel në qytetin e Luginës Silicon të Menlo Park. Platforma në vendin e punës u lançua 3 vjet më parë si një rrjet i veçantë privat i përshtatur për kompanitë me mjete për produktivitet dhe bashkëpunim në punë.

Rivalët në vendin e punës përfshijnë shërbime të ngritura nga Slack, Salesforce dhe Microsoft, të cilat synojnë të nxisin bashkëpunim më të mirë dhe të eliminojnë varësinë nga kutitë e mbingarkuara të postës elektronike. Vendi i punës është i ndarë nga rrjeti kryesor social i Facebook dhe është menduar si një platformë për të lidhur të gjithë në një kompani, nga punëtorët e banakut ose depove tek drejtuesit kryesorë, sipas drejtuesve.

Ju pëlqen!

“E ardhmja e punës do të ketë të bëjë me prishjen e barrierave gjeografike, departamentale, gjuhësore dhe më shumë,” tha vendi i punës në një njoftim. “Kjo do të thotë që kemi nevojë për teknologji që mund t’i lidhë të gjithë, kudo që të jenë.” Facebook muajin e kaluar zbuloi ekranet e zgjuara të portalit të gjeneratës së dytë, duke i përshkruar ato si një mënyrë për të qëndruar të lidhur me të dashurit në rrjetin social.

Aplikacioni i ri po vinte në funksionim ekranet e mençur të lidhur me internetin dhe tiparet e tyre të dobishme. “Ne jemi duke ua bërë më të lehtë këtyre punonjësve të bëjnë punë të mëdha duke i ndihmuar ata të lidhen me organizatat e tyre përmes celularit në një mënyrë të sigurt,” tha nënkryetari i vendit të punës Karandeep Anand.

“Jemi gjithashtu të entuziazmuar të ofrojmë veçori të pasura me video që mundësojnë që të gjithë punonjësit të jenë më të lidhur dhe bashkëpunues.” Karakteristikat e shtuara për të përmirësuar rrjetin social të biznesit përfshinin mjete për të mësuar, anketime, përcaktimin e qëllimeve dhe për të treguar vlerësim për bashkëpuntorët.

Ndoshta ju pëlqen!/MekuliPress/ Ndaje artikullin me familjen dhe miqtë tuaj. MekuliPress mbetet e pandikuar nga partitë politike! FOTO: No copyright infringement is intended.