Fjolla N. Ujkani

Është shumë e ultë që kjo situatë në të cilën ndodhemi të shfrytëzohet për poena politik. Dhe po aq i dhimbshëm fakti që Presidentit nuk i bëhet vonë për qytetarët e vendit të vet kur është në pyetje protagonizmi. Nuk ka nevojë për masa ekstreme, sepse nuk jemi vendi i vetëm që përballemi me një gjë të tillë, ndërkohë që është pandemi botërore.
Krahasuar në kapacitetet që ka Kosova çdo veprim i deritanishëm është në nivel dhe për çdo lavdatë. Këtë e dëshmojnë qytetarët.

Nuk ka nevojë për shpallje të gjendjes së jashtëzakonshme, ndërkohë që shtetet të cilat kanë numër shumëfish më të madh të infektuarëve nuk e kanë bërë një gjë të tillë, dhe po në të njejtën kohë institucionet dhe ekspertët tanë përkatës nuk e shohin të arsyeshme një gjë të tillë.

Ju pëlqen!

Nuk ka nevojë për panik dhe ekzagjerim, por për kujdes të shtuar!

Mekuli Press është në prag të mbylljes. Kemi nevojë për mbështetjen tënde, i dashur lexues. Na ndihmo sot edhe me vetëm 1 Euro! - FOTO: No copyright infringement is intended.