Është në shesh Perëndia,
i verbëri s’mund ta shohë,
ajo është gjithësia,
i dituri mund ta njohë.

(“Perëndia” – Nga “Lulet e verës”)

©MekuliPress/ Ndaje artikullin me familjen dhe miqtë tuaj. MekuliPress mbetet e pandikuar nga partitë politike. FOTO: No copyright infringement is intended.