“Njeriu nuk mund t’i zbulojë oqeanet e reja, nëse ka frika ta humb pamjen e bregut.”

“Besoju atyre që janë duke e kërkuar të vërtetën. Dysho tek ata që e kanë gjetur atë.”

“Ai që e dëshiron trëndafilin, duhet t’i respektoj edhe gjembat e tij.”

“Guxo të jesh vetja.”

“Është më mirë të jesh i heshtur dhe të mendojnë se je budalla, se sa të flasësh dhe ti largosh të gjitha dyshimet.”

“Zotërimi i vërtetë vërtetohet duke dhënë. Juve ju zotëron ajo që nuk jeni në gjendje ta jepni.”

– André Gide /MekuliPress/

*** VINI RE! Gazetaria jonë mbetet e pandikuar nga politikanët e nga milionerët e korruptuar. Askush nuk e kontrollon gazetën dhe kritikën tonë. Ndihmoje MekuliPress - Mbështete median e pavarur kombëtare.
Loading...
[wpedon id=16879]