Është Ambicie e imja, që me dhjetë sentenca, të them atë, që të tjerët thojnë me libra të tërë.

Nietzsche/MekuliPress /

*** VINI RE! Gazetaria jonë mbetet e pandikuar nga politikanët e nga milionerët e korruptuar. Askush nuk e kontrollon gazetën dhe kritikën tonë. Ndihmoje MekuliPress - Mbështete median e pavarur kombëtare.
Loading...
[wpedon id=16879]