MekuliPress ju sjellë fotografi të rralla 80 vjeçare historike të intelektualëve shqiptarë, shkrepur në Itali gjatë studimeve të tyre.

Nga e djathta akademiku dhe shkrimtari i kombit, dr. Esad Mekuli, në mes intelektuali Nexhdet Basha dhe në të majtë pedagogu e kolosi i mësimdhënies së gjuhës shqipe, Atif Broqi. Www.mekulipress.com

Foto si studentë në Itali.

*** VINI RE! Gazetaria jonë mbetet e pandikuar nga politikanët e nga milionerët e korruptuar. Askush nuk e kontrollon gazetën dhe kritikën tonë. Ndihmoje MekuliPress - Mbështete median e pavarur kombëtare.
Loading...
[wpedon id=16879]