Mos thuaj vetëm se kam lexuar libra. Tregoje se përmes librave ti ke mësuar të mendosh më mirë dhe të jesh person reflektues dhe i dalluar. Librat janë peshat për ushtrimin e mendjes. Ato janë shumë të dobishëm, por do të ishte gabim i keq të supozohet se dikush ka bërë progres thjeshtë duke e shfletuar përbajtjen e tyre.

Epictetus, “The Art of Living: The Classical Manual on Virtue, Happiness and Effectiveness”

/www.mekuliPress.com/  – Shpërndaje dhe Pëlqeje gazetën MekuliPress

©MekuliPress/ Dhuro sot vetëm 1 euro dhe shpëtoje MekuliPress. Ndihmo gazetarinë e pavarur nga partitë politike dhe oligarkët. FOTO: No copyright infringement is intended.