“Entiteti më i fuqishëm në botë janë mediat. Ato e kanë fuqin që të pafajshmin ta bëjnë fajtorë dhe fajtorin të pafajshëm. Ato e kontrollojnë mendjen e masave.”

Malcolm X

Ndoshta ju pëlqen!/MekuliPress/ Nëse keni shijuar këtë artikull, ndajeni atë me familjen dhe miqtë tuaj! MekuliPress mbetet e pandikuar nga partitë politike. Na ndihmoni!
Loading...