Entiteti më i fuqishëm në botë janë mediat. Ato e kanë fuqin që të pafajshmin ta bëjnë fajtorë dhe fajtorin të pafajshëm. Ato e kontrollojnë mendjen e masave.

– Malcolm X /MekuliPress.com/ 
Shpërndaje dhe Pëlqeje MekuliPress 

*** VINI RE! Gazetaria jonë mbetet e pandikuar nga politikanët e nga milionerët e korruptuar. Askush nuk e kontrollon gazetën dhe kritikën tonë. Ndihmoje MekuliPress - Mbështete median e pavarur kombëtare.
Loading...
[wpedon id=16879]