Për shkak të gabimeve njerëzore në përmbledhjen dhe transmetimin e rezultateve EBU sot me anë të një kumtese njoftoj publikun e gjerë se rezultatet e rradhitjes së listës në mbrëmjen e të shtunës që shkoi nuk ishin korrekte, gjë e cila nuk prek këngën fituese por vetëm rënditje e përfaqësueseve të shteteve.

Për audiencen shqiptare ky korrigjim do të jetë i këndshëm, ngase Shqipëria rradhitet para shtetit serbë, së paku në përfaqësimin artistik.

Listën e plotë mund ta shikoni në vegëzën vijuese.

https://eurovision.tv/story/ebu-issues-statement-on-eurovision-2019-grand-final-result

MekuliPress.com

©MekuliPress/ Dhuro sot vetëm 1 euro dhe shpëtoje MekuliPress. Ndihmo gazetarinë e pavarur nga partitë politike dhe oligarkët. FOTO: No copyright infringement is intended.