Qentë dhe njerëzit janë të vetmet kafshë që kanë prostatë.

Pulat kanë nevojë për 24-26 orë për të prodhuar një vezë. Tridhjetë minuta më vonë, ato e nisin sërish procesin. Përtej pushimit gjysmë orësh, disa pula pushojnë edhe cdo 3 deri 5 ditë, ndërsa të tjera pushojnë edhe cdo 10 ditë.

Brenda një qelize qepe, ka trysni të mjaftueshme uji, për ta bërë një motorr me avull që të shpërthejë.

Ju pëlqen!

A e dinit që këmba dhe parakrahu juaj kanë të njëjtën gjatësi?

Qeni i policisë është e vetmja kafshë, prova e të cilës është e pranueshme në gjykatë në Amerikë.

A e dinit që farat e mollës janë helmuese?

Një rrufe gjeneron temperatura që janë pesë herë më të nxehta se ato në sipërfaqen e Diellit.

A e dinit që sëmundja më e zakonshme është kalbja e dhëmbëve?

Aroma juaj është unike. Era e trupit tuaj është unike, gjithmonë nëse nuk keni një binjak identik. Edhe bebet e dallojnë aromën tipike të nënave të tyre.

E vetmja kafshë shtëpiake që nuk përmendet në Bibël është macja.

Banka e Amerikës quhej fillimisht Banka e Italisë, deri kur themeluesi i saj, Amedeo Giannini, i ndryshoi emrin në vitin 1930.

©MekuliPress/ Ndaje artikullin me familjen dhe miqtë tuaj. MekuliPress mbetet e pandikuar nga partitë politike. FOTO: No copyright infringement is intended.