Edhe pse tingëllon mjaft pështirë, historia është e vërtetë dhe e publikuar në faqen e internetit. Në rastin e parë në vitin 2015 në Mbretërinë e Bashkuar, një njeriu i është gjetur një shirit në tru. Kohët e fundit, rasti i dytë është regjistruar në Kinë, ku u gjend një specie e quajtur spirometry Erinaceieuropaei.

Del jashtë qarkullimit mamografia: Një analizë e thjeshtë gjaku diagnostikon kancerin e gjirit

Spirometer Erinaceieuropaei shkakton një infeksion të njohur si sparganosis, të cilat mund të gjenden shpesh në qentë dhe macet, dhe mund të rritet deri në 1.5 metra në gjatësi.

Ndoshta ju pëlqen!
Loading...

Ajo gjithashtu mund të gjenden në mishin e derrit. Megjithatë, vetëm një specie shirit mund të infektojnë trurin e njeriut, e infiltrohet përmes sistemit nervor. Shirit Solium mund të pengojnë muskujt e derrave dhe ti infektojë ato. Sipas ekspertëve, kushtet skandaloze në të cilën derrat rriten shkaktojnë një gjë të tillë.

Ndoshta ju pëlqen!/MekuliPress/ Nëse keni shijuar këtë artikull, ndajeni atë me familjen dhe miqtë tuaj! MekuliPress mbetet e pandikuar nga partitë politike. Na ndihmoni!
Loading...