Dy vëllezër nga New Hampshire kanë ripërtërirë dhuratat për shumë vjet – ata kanë kaluar të njëjtën ëmbëlsirë te njëri-tjetri për më shumë se 30 vjet.

Filloi në vitin 1987, kur Ryan Wasson i dha si shaka për Krishtlindje një Frankford “Santa’s Candy Book” me shije të ndryshme frutash vëllait të tij, Eric Wasson, duke e ditur se Ericut nuk do t’i pëlqente.

“Unë nuk i hëngra ato,” tha Eric Wasson për WMUR-TV. “Dhe kështu vitin tjetër mendova, ‘Hej, mendoj se do t’ia kthej. Ai nuk do të kujtohet kurrë”.

Ju pëlqen!

Por Ryan e kuptoi menjëherë. Që atëherë ata kanë marrë radhë, duke mbajtur një regjistër të shkëmbimeve të tyre. Ata janë bërë kreativë për këtë.

Ryan Wasson i tha stacionit se karamelet ishte ngrirë në një bllok akulli, duke shtuar, “Ai një herë e qepi atë në një arush pelushi”.

Tradita ka përfshirë edhe anëtarët e familjes, bashkëpunëtorët dhe madje edhe një departament të policie. Vitin e kaluar, ajo iu prezantua Ryan Wasson në një pjatë argjendi në një restorant.

Këtë vit, Ryan Wasson iu drejtua një grupi në mediat sociale për ide. Sugjerimet përfshinin mbërritjen e tij përmes një dërgese picash ose këngësh të Krishtlindjeve, fshehjen e tij në një libër etj.

Mekuli Press është në prag të mbylljes. Kemi nevojë për mbështetjen tënde, i dashur lexues. Na ndihmo sot edhe me vetëm 1 Euro! - FOTO: No copyright infringement is intended.