“Duhet të qeshim me njeriun që të mos qajmë për të.”

“S’duhet të luftoni shumë shpesh me një armik, përndryshe do t’jua mësojë të gjitha marifetet e luftës.”

“Kurrë mos e ndalni armikun kur është duke bërë ndonjë gabim.”

Ju pëlqen!

“Aftësia nuk ka shumë vlerë pa mundësinë.”

“Historia është versioni i ngjarjeve të kaluara për të cilat njerëzit kanë vendosur të bien dakord.”

“Në politikë, absurditeti nuk është hendikep.”

“Njerëzit e famshëm e humbasin dinjitetin kur i sheh nga afër.”

“Kushtetuta duhet të jetë e shkurtër dhe e paqartë.”

“Një lider është një tregtar me shpresë.”

“Një njeri do të luftojë më shumë për interesat se sa për të drejtat.”

“Froni është vetëm një stol i mbuluar nga kadifja.”

Napoleon Bonaparte – Shpërndaje dhe Pëlqeje gazetën MekuliPress

Ndoshta ju pëlqen!/MekuliPress/ Nëse keni shijuar këtë artikull, ndajeni atë me familjen dhe miqtë tuaj! MekuliPress mbetet e pandikuar nga partitë politike!