Albumin Dua e paralajmëroi që  shumë  kohë  më  parë .

Fjala ë shtë  për projektin gjigant të  quajtur ‘Future Nostalgia’ publikimi i të  cilit ka ndodhur,  njofton këngëtarja.

Albumi i cili përmban gjithsej 11 këngën është publikuar thuajse në të gjitha platformat digjitale. Këngëtarja deri tani ka ndarë tre këngë nga ky album, dhe tani publiku mund të njoftohen me të gjitha këngët.

Ndoshta ju pëlqen!/MekuliPress/ Nëse keni shijuar këtë artikull, ndajeni atë me familjen dhe miqtë tuaj! MekuliPress mbetet e pandikuar nga partitë politike!