Po risjellim listën e pseudonimeve të sigurimit të shtetit, prej të cilave disa janë zbardhur:

1. Medicina

2. Penicilina

Ju pëlqen!

3. Qukapiku

4. Inxhinieri

5. Çiftelia

6. Çorrrogunja

7. Qepa

8. Kodrina

9. Dizenjatorja

10. Financieri

11. Drita

12. Stilografi

13. I Vogli

14. Alfons Ballshi

15. Raketa

16. Profesori

17. Shkrimtari

18. Dragoi (rekrutuar me 1954)

19. Cigarja

20. Livadhi

21. Dëbora e re

22. Furtuna

23. Luftëtari

24. Snajperi

25. Proletari

26. Intelektuali

27. Sqepi

28. Doku

29. Bozhuri

30. Plepi

31. Parafabrikati

32. Kitara

33. Ushtari

34. Gjeli

35. Grepi

36. Shishja e qumështit

37. Serbi

38. Çiklisti

39. Fryma

40. Vesa

41. Greku

42. Malësori

43. Tigri

44. Vinçi

45. Sapuni

46. Diplomati

47. Poeti

48. Urithi

49. Pëllumbi

50. Stuhia

51. Kastori

52. Ekspertja

53. Oxhaku

54. Bredhi

55. Iriqi

56. Komshiu

57. Osumi

58. Komandanti

59. Vigjilenti

60. Trimi

61. Kalaja

62. Fshatari

63. Rruga

64. Magazinieri

65. Nata

66. Dallga

67. Kominoshja

68. Dallga

69. Piktori

70. Xhuxhi

71. Trëndafili

72. Masoviku

73. Shkrepësja

74. Llulla

75. Fyelli

76. Arkitekti

77. Aktori

78. Torno

79. Kaçavida

80. Shkodrani

81. Kosovari

82. Kapteri

83. Agronomi

84. Zootekniku

85. Memeci

86. Koromania

87. Doktori

88. Qershia

89. Daja

90. Fryti

91. Demoni

92. Berthama

93. Kali Shalës

94. Poli i Veriut

95. Bjeshka

96. Sandalja

97. Lisi

98. Fonogrami

99. Kronometri

100. Valltarja

101. Dirigjenti

102. Pashtriku

103. Vesa

105. Snajperi

106. Sykuqi

107. Përparësja

108. Pela Egër

109. Bjeshka

110. Giza

Ndoshta ju pëlqen!/MekuliPress/ Ndaje artikullin me familjen dhe miqtë tuaj. MekuliPress mbetet e pandikuar nga partitë politike! FOTO: No copyright infringement is intended.