MekuliPress ju kujton fjalët lapidar të të madhit intelektual e poet Lasgush Poradecit:

“Do të vij nje kohë, kur do te vemë ne dasmë e do te urojmë: Mos e pifshim këtë gotë, po të mos bashkohemi me Kosovë.

Dhe do te veme ne vdekje e do ngushllojme :Mos e pifshim kete gote ne mos u bashkofshim me kosoven!..

Ju pëlqen!

Do te vij nje kohe kur dollia do te filloj me keto fjala:Mos e pifshim kete gote ne mos u bashkofshim me kosoven”

 

Ndoshta ju pëlqen!/MekuliPress/ Nëse keni shijuar këtë artikull, ndajeni atë me familjen dhe miqtë tuaj! MekuliPress mbetet e pandikuar nga partitë politike!