Të suksesshme në punën e tyre janë edhe dy vajza shqiptare të cilat kanë marrë vëmendjen e gazetës “Washingtonian“.

Gazeta “Washingtonian” ka përmendur në artikullin e saj, duke e cilësuar si një vend të veçantë dhe ide që prodhon sukses, sipërmarrjen e dy emigranteve shqiptare në Washington SHBA, Amy dhe Zoja Bitiçi.

Dizenjatorja me 30 vjet eksperiencë, Zoja Bitiçi nga Shqipëria, ka mbaruar Insitutin e Teknologjisë së Modës në New York. Ndërkohë Amy Bitici, ka eksperiencë në fushën e biznesit dhe dizajnit, dhe të dyja së bashku, e kanë çuar këtë sipërmarrje drejt një eksperience globale.

Ju pëlqen!

Ky kombinim ka bërë që produktet e tyre, të paraqiten në stacionin televiziv “Fox 5” në Washington me titull: Rikthehet eksperienca e fustaneve të nusërisë në Washington.

Më poshtë po ju sjellim edhe artikullin e plotë të gazetës “Washingtonian”: https://www.washingtonian.com/2017/01/30/new-york-style-meets-london-attitude-zoyas-atelier/?fbclid=IwAR2MtMgVgxrYXbWigMBMD4ohxK3PC2Y–zTztZ7AvsnCTw3-B6akGPBsbCc .

©MekuliPress/ Ndaje artikullin me familjen dhe miqtë tuaj. MekuliPress mbetet e pandikuar nga partitë politike. FOTO: No copyright infringement is intended.