Prej shumë vitesh, detyra e parë në shkollë është shpesh një hartim p[ër pushimet ose disa pyetje nëse fëmijët janë më të vegjël. Ndonjëherë nga përgjigjet e tyre duket sikur ka një garë cili ka vizituar më shumë vende por këtë vit nuk ka ndodhur kështu!

Një fotografi me një shkrim, përgjigjet e së cilës i ka dhënë një fëmijë në shkollën fillore:

Ndoshta ju pëlqen!/MekuliPress/ Ndaje artikullin me familjen dhe miqtë tuaj. MekuliPress mbetet e pandikuar nga partitë politike! FOTO: No copyright infringement is intended.