Çdo njeri pëlqen që të mbajë erë sa më të mirë por kjo nuk do të thotë që duhet të hidhni sa më shumë parfum që të mundeni. Por ka disa vende në të cilat nuk duhet të lageni me parfum në asnjë mënyrë!  

Në flokë: Flokët natyrisht thithin aroma, prandaj mund të duket fillimisht si një ide e mirë për të lyer flokët tuaj. Sidoqoftë, parfumet me bazë alkooli mund të thajnë flokët tuaj sidomos nëse e spërkasni menjëherë në flokët tuaj. “Cosmopolitan” sugjeron spërkatjen e parfumit mbi krehrin e flokëve, për të evituar dëmtime.

Në duar: Ndërsa aplikoni parfum në dore tuaj mund të jetë një nga mënyrat më të njohura që aroma të zgjasë gjithë ditën por ka një gabim në këtë pjesë. Parfume me bazë alkooli mund të bëjnë lëkurën tuaj të thatë dhe potencialisht të shkaktojë plasaritje dhe gjakderdhje . Plus, nëse ju ndodh që të fshijini sytë pas spërkatjes të parfumit në duart tuaja, kjo mund të shkaktojë acarim.

Sqetulla: Parfumimi në sqetull  paraqet një rrezik acarimi të lëkurës. Ndërveprimi midis parfumit tuaj dhe gjëndrave të djersës së sqetullës suaj mund t’ju japë kruajtje dhe djegie.

Në duar: Ndërsa aplikoni parfum në dore tuaj mund të jetë një nga mënyrat më të njohura që aroma të zgjasë gjithë ditën por ka një gabim në këtë pjesë. Parfume me bazë alkooli mund të bëjnë lëkurën tuaj të thatë dhe potencialisht të shkaktojë plasaritje dhe gjakderdhje . Plus, nëse ju ndodh që të fshijini sytë pas spërkatjes të parfumit në duart tuaja, kjo mund të shkaktojë acarim.

Sqetulla: Parfumimi në sqetull  paraqet një rrezik acarimi të lëkurës. Ndërveprimi midis parfumit tuaj dhe gjëndrave të djersës së sqetullës suaj mund t’ju japë kruajtje dhe djegie. /MekuliPress.com/ 
Shpërndaje dhe Pëlqeje MekuliPress 

*** VINI RE! Gazetaria jonë mbetet e pandikuar nga politikanët e nga milionerët e korruptuar. Askush nuk e kontrollon gazetën dhe kritikën tonë. Ndihmoje MekuliPress - Mbështete median e pavarur kombëtare.
Loading...
[wpedon id=16879]