Thonjtë tuaj mund të tregojnë ndonjë problem shëndetësorë.

Duart tuaja mund të ju tregojnë shumë për shëndetin tuaj.

Shenjat në thonjtë tuaj janë ndër më të lehtat për tu vërejtur dhe që tregojnë shumë për shëndetin tuaj. Nëse i vëreni ato në të gjithë gishtat tuaj, kjo është një shenjë që nuk po konsumoni mjaftueshëm zink.

Ju pëlqen!

Gjithashtu mungesa e zinkut dhe kalciumit mund të ju dërgojë në anemi.

Shenjat e bardha në thonjtë tuaj tregojnë se ngjyrat e ndryshme për thonjtë po ndikojnë shumë keq, kështu që nëse dëshironi të mos i keni këto pika në thonjtë tuaj, mos përdorni ngjyra të ndryshme për një kohë.

Kërpudha të ndryshme mund të shfaqen në thonjtë apo gishtat tuaj, për këto ka produkte të cilat mund ti heqin.

Ndoshta ju pëlqen!/MekuliPress/ Ndaje artikullin me familjen dhe miqtë tuaj. MekuliPress mbetet e pandikuar nga partitë politike! FOTO: No copyright infringement is intended.