Kur një mizë ndalon në ushqim, reagimet e njerëzve janë të ndryshme…disa e largojnë dhe vijojnë ta hanë, të tjetër që janë shumë më të pakët në numër e hedhin.

Ne ju argumentojmë se përse gjëja e duhur që mund të bëni është ta hidhni ushqimin, të mos e hani atë pavarësisht se sa i shijshëm mund të jetë.

1. Ato mund të vjellin në ushqimin tuaj.

Ju pëlqen!

2. Ato mund të hedhin vezë embrionale në ushqimin tuaj.

3. Këmbët dhe krahët e tyre mund ta kthejnë ushqimin tuaj në një fole bakterie.

4. Ato mund të mbajnë mbi 60 sëmundje.

Mekuli Press është në prag të mbylljes. Kemi nevojë për mbështetjen tënde, i dashur lexues. Na ndihmo sot edhe me vetëm 1 Euro! - FOTO: No copyright infringement is intended.