Lumturia. Një koncept po aq individual sa edhe subjektiv, por i rëndësishëm për secilin nga ne. Sikundër janë përpjekjet që bëjmë për të kapërcyer pengesat, blloqet që shfaqen midis nesh dhe idesë sonë për lumturinë. Por nëse zgjidhni një letër midis atyre që propozohen, mbase do të keni mundësi të shihni më mirë brenda vetes.

Para se të zbuloni se çfarë sugjerojnë kartat, është mirë të ndalemi në këtë pikë. Në fakt, të kuptuarit e asaj që ju pengon lumturinë është hapi i parë dhe më i rëndësishmi për të ndërmarrë.

Në të vërtetë, ne e shpesh dëshirojmë lumturinë si diçka që duhet, si një gjendje që mund të na bjerë. Pa e konsideruar që ne vetë jemi arkitektët e parë të pakënaqësisë sonë. Sepse për ta arritur atë ju duhet të angazhoheni, përvishni mëngët dhe, mbi të gjitha, të mësoni se lumturia duhet të banojë në çdo zemër.

Ju pëlqen!

Zgjidhni një letër dhe zbuloni se çfarë jua pengon lumturinë:

Letra nr. 1

Ajo që ju pengon lumturinë, janë shumë nyje të pazgjidhura në jetën tuaj. Situatat e lëna pa përgjigje dhe pa zgjidhje.

Kjo përcakton një ngecje të vazhdueshme, një rëndim të vazhdueshëm të mjedisit në të cilin jetoni dhe të situatës së përgjithshme. Nuk është e mundur të aspironi për lumturinë nëse nuk e çlironi ajrin, nëse nuk i zgjidhni nyjet që vazhdoni t’i mbani fort.

Letra nr. 2

Ajo që pengon lumturinë e atyre që kanë zgjedhur këtë letër mund të përmblidhet në një koncept të thjeshtë. Ata vazhdojnë të mendojnë për atë që mund të ishte, dhe që për arsye të ndryshme nuk u materializua sipas dëshirave të tyre.

E kaluara është diçka që nuk mund ta ndryshojmë, por është një pjesë që mund ta konsiderojmë një vlerë, një mësim të dobishëm për të ardhmen. Letra tregon se ekziston një potencial i madh tek ata që e kanë zgjedhur atë, për sa kohë që dinë ta mbajnë sytë nga e ardhmja, dhe jo e kaluara.

Letra nr. 3

Personat që zgjodhën këtë letër kanë energji të madhe dhe një potencial shumë të lartë në lidhje me qëllimet e tyre. Në këtë rast, ajo që pengon lumturinë është një ndjenjë e pakënaqësisë që është gjithmonë e pranishme, një lloj pangopësie kronike!

Të jesh i aftë të ndjehesh i kënaqur, i ngopur nuk do të thotë të heqësh dorë nga një qëllim tjetër, por të dish të shijosh një qëllim që ti e ke arritur tashmë. Në të kundërt, ata që nuk e vlerësojnë dhe ata që nuk e festojnë një fitore, janë të destinuar të mos e përjetojnë kurrë atë ndjesi të këndshme të quajtur lumturi!

MekuliPress është në prag të mbylljes. MBËSHTETE SOT GAZETARINË E PAVARUR DHE ORIGJINALITETIN E MEKULIPRESS. Kemi shumë nevojë për mbështetjen tënde, i dashur lexues. NA NDIHMO sot të paktën me 1 Euro!