“Çdo gjë është e mirë përderisa vjen nga duart e krijuesit të botës, por ajo degjeneron atëherë kur bie në duart e njeriut.”

Jean-Jacques Rousseau (1712 – 1778) ishte një filozof frankofon nga Gjeneva. Filozofia e tij politike pati ndikim të madh në Francë dhe nëpër të gjithë europën, si dhe në disa aspekte të revolucionit francez dhe në zhvillimet e përgjithshme të mendimit politik edhe edukativ. /www.mekuliPress.com/  – Shpërndaje dhe Pëlqeje gazetën MekuliPress

*** VINI RE! Gazetaria jonë mbetet e pandikuar nga politikanët e nga milionerët e korruptuar. Askush nuk e kontrollon gazetën dhe kritikën tonë. Ndihmoje MekuliPress - Mbështete median e pavarur kombëtare.
Loading...
[wpedon id=16879]