Shkrimtari Jusuf Buxhovi, e ka akuzuar faktorin ndërkombëtar që siç ka thënë ka lejuar çlirimtarët të kapin shtetin.

“Në Kosovë ka ndodh një fenomen shumë interesant sepse faktori ndërkombëtar është kujdesur që Rezoluta 1244 të sjellë një infrastrukturë demokratike në një shtet të lirë ku çlirimi të kthehet në liri dhe çlirimi të kapet nga çlirimtarët dhe për këtë fajin më të madh e ka faktori ndërkombëtar”, ka thënë ai në emisionin Rubikon. 

VINI RE! Gazetaria jonë mbetet e pandikuar nga politikanët e nga milionerët e korruptuar. Askush nuk e kontrollon gazetën dhe kritikën tonë. Ndihmoje MekuliPress - Mbështete median e pavarur kombëtare.
Loading...
[wpedon id=16879]