MekuliPress ju sjell katër punimine artistike të artistit të njohur Zinni Veshi.

Zinni Veshi – Landscape Against the Sun, 2019. Watercolor and pastel on paper, 18 inch x 24 inch
Zinni Veshi – Drawing #83, Girl taking a selfie, 2019. Pencil on paper, 13.75 inch x 11 inch
Zinni Veshi – Landscape with Trees, 2019. Watercolor on paper, 18 inch x 24 inch

Zinni Veshi – Snapshot (second version), 2019. Oil on canvas, 58 inch x 80 inch
Ndoshta ju pëlqen!/MekuliPress/ Nëse keni shijuar këtë artikull, ndajeni atë me familjen dhe miqtë tuaj! MekuliPress mbetet e pandikuar nga partitë politike!