Bordi i Radio Televizionit të Kosovës, nga e mërkura, ka mbetur në dorën e Listës Serbe. Pas përfundimit të mandatit të kryetares aktuale, Afërdita Maliqit, vendin e saj e ka zënë nënkryetarja Marijana Adamović-Šimić, e cila mbështetet nga Lista Serbe. Arsye për këtë ka qenë dështimi i Bordit që të zgjedhë kryetarin e ri, në mungesë të anëtarëve.

*** VINI RE! Gazetaria jonë mbetet e pandikuar nga politikanët e nga milionerët e korruptuar. Askush nuk e kontrollon gazetën dhe kritikën tonë. Ndihmoje MekuliPress - Mbështete median e pavarur kombëtare.
Loading...
[wpedon id=16879]