A

Anteu

B

Ndoshta ju pëlqen!
Loading...

Babai

Bjeshka

Bejruti

Bozhuri

C/Ç

Cigarja

Cironka e Myzeqesë

Çiftelia

D/DH

Dallandyshja

Dallga

Doku

Dizenjatorja

E/F

Fonogrami

Fshatari

G/GJ

Giza

Grepi

Gjeli

Gjëmbi

Greku

H

Harabeli

Holta

I

Intelektuali

Inxhinieri

J

K

Kalaja

Karafili

Kaposhi

Ketri

Këndesi

Kitara

Kominoshja

Korabi

Koromania

Kritiku

Kronometri

L/LL

Langaraqi

Lisi

Llulla

M

Masoviku

Medicina

Magazineri (i Kinostudios)

N/NJ

Nata

O

P

Pashtriku

Parafabrikati

Përparësja

Plepi

Pela e Egër

Piktori

Proletari

Q

Qukapiku

R/RR

Raketa 5

Rruga

S/SH

Serbi

Snajperi

Sqepi

Shishja e Qumështit

Shkrepësja

Shkrimtari

Stilografi

Sykuqi

T/TH

Trimi

U

Ushtari

V

Vesa

Vllahu

Vogli

X/XH

Xhuxhi

Y

Z/ZH

Gjithmonë emocionojnë pseudonimet e bashkëpunëtorëve të Sigurimit te Shtetit; di njeri se cilët janë aktivë sot e kësaj dite në Kuvend, Gjyqesor, Polici, Shoqeri Civile, Media, pra në poste të rëndësishme? Ndalohet rreptësisht shpifja dhe publikimi i emrave pa dokumentin përkatës sepse bëhet kopje e shëmtuar e pseudonimeve të mëposhtëm…

Edhe në vende të ngjashme si ne denoncimin nuk e kanë bërë gjithmonë institucionet shtetërore, as partitë poliitke që i përdorin edhe sot, por më së shumti media dhe shoqëria civile. – Shpërndaje dhe Pëlqeje gazetën e pavarur “MekuliPress”

Ndoshta ju pëlqen!/MekuliPress/ Nëse keni shijuar këtë artikull, ndajeni atë me familjen dhe miqtë tuaj! MekuliPress mbetet e pandikuar nga partitë politike. Na ndihmoni!
Loading...