“Bëhu i sjellshëm me të gjithë, por i afërt vetëm me pak njerëz, dhe këta pak sprovoi mirë para se të u’a japësh besimin. Miqësia e vërtetë është një bimë që rritet ngadalë, e cila duhet të i nënshtrohet dhe ti përballojë tronditjet e fatkeqësisë, para se ta fitojë të drejtën të quhet e tillë.”

“Një grua e ndjeshme kurrë s’mund të jetë e lumtur me një budalla.”

“Asnjë ndëshkim nuk është shumë i madh, për atë njeri që e ndërton madhështinë mbi rrënojat e vendit të tij.”

– George Washington /MekuliPress.com/ 
Shpërndaje dhe Pëlqeje MekuliPress

VINI RE! Gazetaria jonë mbetet e pandikuar nga politikanët e nga milionerët e korruptuar. Askush nuk e kontrollon gazetën dhe kritikën tonë. Ndihmoje MekuliPress - Mbështete median e pavarur kombëtare.
Loading...
[wpedon id=16879]