“Miqt e ngushtë janë vërtetë thesari i jetës. Ndonjëherë ata na njohin më mirë se sa që e njohim ne veten tonë. Me një ndershmëri fisnike, ata janë aty për të na shoqëruar dhe mbështetur neve, për ti ndarë me ta buzëqeshjet dhe lotët tanë. Prezenca e tyre na e kujton ne kurrë nuk jemi vetëm.”

“Arti ekziston për ti ngushëlluar ata që janë të thyer nga jeta.”

“Një ditë, vdekja do të na dërgoj në ndonjë Yll tjetër.”

Ju pëlqen!

– Vincent Van Gogh

Mekuli Press është në prag të mbylljes. Kemi nevojë për mbështetjen tënde, i dashur lexues. Na ndihmo sot edhe me vetëm 1 Euro! - FOTO: No copyright infringement is intended.