Kush vret librin, vret të ardhmen!

  • Pamje si këto, në një shkollë fillore në Shtime janë alarm rreziku për zhvillimin e një komuniteti. Nëse nuk mund të kujdesesh as per libra, si mund të kujdesesh për një shoqëri?!
  • Pamje si këto, në një shkollë fillore në Shtime, tregojnë për nivelin e ulët të manaxhimit!
  • Pamje si këto, tregojnë për papërgjegjshmërinë e skajshme të funksionarëve lokal.
  • Pamje si këto, shkatërrojnë të tashmen dhe të ardhmen e të rinjve e fëmijëve.
    Mesimdhënës dhe drejtora që mbajnë foto profili fytyrën e kryetarit që i ka futur në punë, duhet të mbajnë këto foto të shkollës së tmerrit, sepse kjo është fytyra e vërtetë e tij dhe e tyre, shkruan e pavarura, MekuliPress.

Shkatërruesit e librit e të ardhmërisë janë shkatërruesit e vërtetë të shoqërisë.

Me poshtë pamjet e shkollës. Vlerësoni ju vet të nderuar lexues:

©MekuliPress/ Ndaje artikullin me familjen dhe miqtë tuaj. MekuliPress mbetet e pandikuar nga partitë politike. FOTO: No copyright infringement is intended.