Pas hetimeve disa mujore, sot Drejtoria për hetimin e Krimeve Ekonomike dhe Korrupsionit ka realizuar një aksion të gjerë në disa lokacione, ku ka arrestuar 21 persona të dyshuar.

Aksioni është zhvilluar në Agjencinë për Zhvillimin e Bujqësisë dhe në disa lokacione tjera në komuna të ndryshme të vendit.

Media ka siguruar emrat e të gjithë personave të arrestuar ku dyshohen për keqpërdorim të detyrës zyrtare, marrje të ryshfetit, dhënie të ryshfetit, mashtrim me subvencione dhe falsifikim të dokumenteve.

Ju pëlqen!

Kumrije Maxharraj 1969

Gzim Morina 1982

Halil Krasniqi 1982

Fuat Morina 1976

Blerim Mulliqi 1985

Bejtullah Pira 1965

Enver Ibishi 1971

Kujtim Zariqi 1976

Arsim Qela 1963

Habibe Dauti 1970

Musa Nikovazi 1957

Luzlim Hajdaraj 1981

Daut Kabashi 1960

Valentina Kabashi 1986

Afrim Abazi 1973

Sali Kelmendi 1982

Granit Avdyli 1985

Valon Hoti 1979

Kastriot Berisha 1979

Flamur Zeqiri 1968

Bekim Shala 1977

Personat e arrestuar mbajnë pozita të ndryshme në kuadër të AZhB-së, zyrtar nëpër komuna, persona përgjegjës në kuadër të kompanive certifikuese dhe përfitues të subvencioneve.

Nga veprimet hetimore është arritur të dëshmohet mënyra e veprimit dhe organizimit të personave zyrtarë në AZhB.

©MekuliPress/ Ndaje artikullin me familjen dhe miqtë tuaj. MekuliPress mbetet e pandikuar nga partitë politike. FOTO: No copyright infringement is intended.