Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve akom po vazhdon numërimi i votave të mërgimtarëve shqiptarë. Në QNR janë pranuar 50036 vota nga mërgimtarët, ndërsa deri më tani janë hapur 31164 fletëvotime.

Ndërkaq, nga këto fletëvotime janë anuluar pa arguemente e pa dëshmi të plota e të pavarura 14200 vota.

Kujtojmë se rreth 43,500 pako me fletëvotime nga diaspora kanë arritur në Kosovë.

©MekuliPress/ Ndaje artikullin me familjen dhe miqtë tuaj. MekuliPress mbetet e pandikuar nga partitë politike. FOTO: No copyright infringement is intended.