Një ditë Diogjeni po hante një pjatë me thierza i ulur tek pragu i një shtepie. Në të gjithë vendin nuk ekzistonte ushqim më i lirë se sa një supë me thierza.
Përpara tij kaloi një nëpunës i Guvernatorit të zonës dhe i thotë Diogjenit:
– Ah more Diogjen, nëse do të mesoje të mos ishe kryengrites dhe nëse do i bëje disa lajka guvernatorit, nuk do të ishe i detyruar të hash vazhdimisht thierza.
Diogjeni ndaloi së ngrëni, ngriti shikimin e tij dhe duke e parë në sy bashkëbiseduesin e tij të pasur i tha:
– Ah vëllai im i shkretë! Nëse do mësoje të hash pak thierza, nuk do te ishe i detyruar t’i përuleshe dhe t’i bësh lajka vazhdimisht guvernatorit. – Shpërndaje dhe Pëlqeje gazetën MekuliPress

*** VINI RE! Gazetaria jonë mbetet e pandikuar nga politikanët e nga milionerët e korruptuar. Askush nuk e kontrollon gazetën dhe kritikën tonë. Ndihmoje MekuliPress - Mbështete median e pavarur kombëtare.
Loading...
[wpedon id=16879]