Albin Kurti duhet të dëgjohet në debate sepse e gjithë çka thotë ai është zgjerim i fjalorit dhe i çështjeve me të cilat merret qeverisja. Me ç’rast edhe qytetarët kuptojnë natyrën dhe lëndën e proceseve për të cilat votojnë.

Që këtu nis kthesa. Njerëzit nuk kanë arsye me votu vetëm fitoren e një kandidati si kryeministër, por kanë arsye themelore të votojnë për me fitu përfytyrimi i tyre mbi politikën.
Elvis Hoxha

Mekuli Press është në prag të mbylljes. Kemi nevojë për mbështetjen tënde, i dashur lexues. Na ndihmo sot edhe me vetëm 1 Euro! - FOTO: No copyright infringement is intended.