Paturpësia arrin kur e porosisin Hotin mos të bëjë gabimin e qeverisë Kurti. Hoti duhet të kujtohet që nuk është aty për të zgjidhur problemin e Covidit, por ndarjen e Kosovës dhe ribërjen e Thaçit president.

Numri i të infektuarve, numri i vdekjeve nuk mund ta prekë këtë vegël budalle të Isa Mustafës. Jam aq i përgjegjshëm kur flas, sa dhe pesha e çdo vdekjeje që shtohet.
Kur i kërkohet përgjegjësi popullsisë për higjienë dhe distancë, duhet që ai që e kërkon të përcjellë ndjenjën e përgjegjeshmërisë së lartë.

Sa më shumë vazhdon Koti me këtë qeveri të paligjshme, aq më shumë popullsia e Kosovës është në rrezik. Jemi në qorrsokak. Kosova është e zënë në kurth mes rrezikut prej qeverisë më idiote të parë ndonjëherë dhe virusit më dinak të njohur deri tani.

Ndoshta ju pëlqen!/MekuliPress/ Nëse keni shijuar këtë artikull, ndajeni atë me familjen dhe miqtë tuaj! MekuliPress mbetet e pandikuar nga partitë politike!