“Ai që e bënë veten krimb, nuk mund të ankohet pastaj kur të tjerët shkelin mbi të.”

“Më është dashur ta refuzoj njohjen për të t’i bërë vend besimit.”

“Njeriu duhet të jetë i diciplinuar, sepse për nga natyra ai i papërpunuar dhe i egër.”

Ju pëlqen!

“Një veprim, për të qenë moralisht i denjë, duhet të bëhet nga përgjegjësia.”

“Rregullat e lumturisë: diçka për të bërë, dikë për ta dashuruar dhe diçka për të shpresuar.”

– Immanuel Kant /MekuliPress/ Nëse e keni shijuar këtë artikull, ndajeni atë me familjen dhe miqtë tuaj!

Ndoshta ju pëlqen!/MekuliPress/ Nëse keni shijuar këtë artikull, ndajeni atë me familjen dhe miqtë tuaj! MekuliPress mbetet e pandikuar nga partitë politike!